Excel basiskennis

« < 1 2
Twee kleuren in één cel? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Twee kleuren in één cel?

9 februari 2014 - Het antwoord op deze vraag is helaas dat dit niet mogelijk is. We hebben het dan over de achtergrondkleur. Tekst is een ander verhaal en blijft in... lees verder »

ExcelXL.nl bij het online Excel Team - ExcelXL.nl trainingen en workshops

ExcelXL.nl bij het online Excel Team

9 februari 2014 - Dear Jan Bolhuis, It is great that you are now part of the Online Excel team! You make really great Excel videos! Sincerely, excelisfun. Dat was... lees verder »

Een grafiek maken in Excel - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Een grafiek maken in Excel

7 februari 2014 - In dit artikel leg ik de basis uit van hoe je een grafiek maakt. De link naar de bijbehorende video kun je hier bekijken en het bijbehorend bestand... lees verder »

Extensies (on)zichtbaar - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Extensies (on)zichtbaar

8 januari 2014 - Wanneer je MS-Office 2007 of hoger hebt geïnstalleerd en je wilt een bestand opslaan door middel van ‘Opslaan als…’ (sneltoets F12), krijg je... lees verder »

Getalopmaak in Excel (Schijn bedriegt) - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Getalopmaak in Excel (Schijn bedriegt)

4 januari 2014 - Het is je vast wel eens overkomen dat de uitkomst van Excel je heeft verrast en dat je er zeker van bent dat de uitkomst in Excel fout is. Toch wel... lees verder »

Invoegen van lege rijen in een tabel - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Invoegen van lege rijen in een tabel

24 november 2013 - Soms heb je in Excel een tabel en moet je tussen iedere regel een lege rij hebben. In deze blog leer ik je een truc waarmee je dit in Excel eenvoudig... lees verder »

Sorteren van tekst met getallen - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Sorteren van tekst met getallen

16 november 2013 - In deze blog leg ik uit hoe je in Excel tekst met getallen op een juiste manier kunt selecteren. Het probleem In figuur 1 staat een tabel waarbij de... lees verder »

« < 1 2
Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) ... lees verder »

Waarom een training in Excel volgen? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Waarom een training in Excel volgen?

4 oktober 2022 - In 1995 kwam ik voor het eerst in aanraking met Excel en heb alles op mijn eigen manier moeten ontdekken. Zeg maar gerust het wiel iedere keer moeten uitvinden. Des... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.