Excel voor gevorderden

MIN, MAX of MEDIAAN i.p.v. ALS - ExcelXL.nl trainingen en workshops

MIN, MAX of MEDIAAN i.p.v. ALS

17 maart 2019 - De MIN, MAX of de MEDIAAN functie in plaats van de ALS functie in Excel is een goed alternatief om je formules eenvoudiger en leesbaarder te maken.... lees verder »

Filteren op waarden in draaitabel? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Filteren op waarden in draaitabel?

15 januari 2016 - Een draaitabel in Excel maken is vaak eenvoudiger dan je denkt. Tenminste de basis. Want je hebt namelijk nog ontzettend veel mogelijkheden om met... lees verder »

Excel Formule voor de Eerste Paasdag - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel Formule voor de Eerste Paasdag

3 april 2015 - Ontdek in dit artikel de kortste én de langste Excel formule voor het berekenen van de Eerste Paasdag. Je hoeft hierna nooit meer online te zoeken... lees verder »

Lege Excel rijen verwijderen - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Lege Excel rijen verwijderen

13 februari 2015 - Verwijderen van lege rijen in Excel is vaak een actie die handmatig wordt opgelost. Op zich is dit geen enkel probleem wanneer het gaat om een paar... lees verder »

Formules en Tekst in Excel - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Formules en Tekst in Excel

22 december 2014 - Formules en tekst in Excel is een prachtige combinatie. Het biedt je ontzettend veel flexibiliteit en scheelt enorm aan tijd. Denk maar eens aan de... lees verder »

Aanpassen Werkbalk Snelle Toegang - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Aanpassen Werkbalk Snelle Toegang

14 december 2014 - Het aanpassen van de Werkbalk Snelle Toegang is een heel goed alternatief voor sneltoetsen omdat je daar opdrachten kunt plaatsten die je óf weinig... lees verder »

Excel importeren naar Outlook (2010) - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel importeren naar Outlook (2010)

27 januari 2014 - Excel importeren naar Outlook (2010) is een vraag die velen regelmatig bezighoudt. Regelmatig wordt er in Excel een planningslijst gemaakt waarvan... lees verder »

Som van de top X - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Som van de top X

10 januari 2014 - Met een een combinatie van functies in één formule de som van de drie grootste getallen berekenen? Dat is na het lezen van dit artikel of het... lees verder »

Negatieve Percentages In Het Rood - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Negatieve Percentages In Het Rood

25 oktober 2013 - Excel en negatieve percentages in het rood is helaas niet mogelijk via de standaardinstellingen zoals bij getallen. Maar wanneer je een klein beetje... lees verder »

Rekenen met datums in Excel - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Rekenen met datums in Excel

10 oktober 2013 - Excel gebruikers vinden het vaak lastig om te rekenen met datums. Bijvoorbeeld het uitrekenen van iemands leeftijd. Ik krijg daar dan ook vaak vragen... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) ... lees verder »

Waarom een training in Excel volgen? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Waarom een training in Excel volgen?

4 oktober 2022 - In 1995 kwam ik voor het eerst in aanraking met Excel en heb alles op mijn eigen manier moeten ontdekken. Zeg maar gerust het wiel iedere keer moeten uitvinden. Des... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.