Blogs & Excel nieuws

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je... lees verder »

Waarom een training in Excel volgen? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Waarom een training in Excel volgen?

4 oktober 2022 - In 1995 kwam ik voor het eerst in aanraking met Excel en heb alles op mijn eigen manier moeten ontdekken. Zeg maar gerust het wiel iedere keer moeten... lees verder »

Convert Almost Every Data into a Table - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Convert Almost Every Data into a Table

28 augustus 2017 - Since we analyze a lot of data in Excel and a lot of (business) decisions are taken based on those analysis, it’s very important that you are sure... lees verder »

Tekstgrootte opmerking Excel wijzigen - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Tekstgrootte opmerking Excel wijzigen

12 februari 2017 - Wijzigen van de tekstgrootte in een opmerking in Excel is in Excel helaas niet mogelijk. Onlangs kreeg ik in korte tijd twee keer de vraag of je de... lees verder »

De snelste weg naar succes - ExcelXL.nl trainingen en workshops

De snelste weg naar succes

10 mei 2015 - Ik mag gelukkig steeds meer ondernemers en werknemers helpen omdat zij bereid zijn om te investeren in hun eigen kennis dan wel in kennis van hun... lees verder »

Excel formules met het plusteken - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel formules met het plusteken

3 maart 2015 - Excel formules met het plusteken kom je zo nu en dan nog wel eens tegen. Maar wanneer je dit nog nooit hebt gezien, zul je je afvragen wat ik hiermee... lees verder »

Dubbele gegevens verwijderen - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Dubbele gegevens verwijderen

12 december 2014 - Verwijderen van dubbele gegevens in Excel is van belang om te voorkomen dat gegevens in je data meer dan één keer voorkomen. En wanneer je met veel... lees verder »

IBAN-nummer - ExcelXL.nl trainingen en workshops

IBAN-nummer

1 augustus 2014 - Dit keer even geen artikel over Excel maar uitleg over hoe eenvoudig het eigenlijk is om je IBAN-nummer te onthouden. 1 augustus 2014 –... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) ... lees verder »

Waarom een training in Excel volgen? - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Waarom een training in Excel volgen?

4 oktober 2022 - In 1995 kwam ik voor het eerst in aanraking met Excel en heb alles op mijn eigen manier moeten ontdekken. Zeg maar gerust het wiel iedere keer moeten uitvinden. Des... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.