Efficiënt en doelgericht

Geschreven door Sylvester Hartman – Student HBO Bedrijfskunde , uit Veendam

Mijn ervaring van Jan zijn manier van les geven zou ik willen omschrijven als efficiënt en doelgericht. Tijdens de privéles hebben we al mijn oefenopdrachten uitvoerig doorgenomen en herhaaldelijk besproken, hierbij legde Jan alles stap voor stap uit zodat je het ook echt begrijpt. Hierbij maakte Jan ook gebruik van eigen Excel oefenopgaven die we dan samen bespraken, deze opgaven waren veel pragmatischer (lees: praktischer) ontworpen. Ik durf met recht te zeggen dat ik door de uitleg van Jan mijn herkansingen heb gehaald en daardoor geen studievertraging heb opgelopen maar afgestudeerd ben. Jan is een absolute autoriteit op het gebied van Excel!!!

(Dit is een verkorte versie van de oorspronkelijke beoordeling)

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Reviews.

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom

17 december 2022 - Online zijn er ontzettend veel instructievideo's te vinden op het gebied van Excel. De meeste - en over het algemeen ook de betere - zijn in het Engels. Met uitzondering van het Nederlandse YouTube... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) vaardigheden. Daar is meer voor... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.