Wat anderen zeggen over ExcelXL

Zeer deskundig op het gebied van Excel

Jan is zeer deskundig op het gebied van Excel. Hij geeft praktische trainingen waar je meteen wat aan hebt. Het slim toepassen van functies, sneltoets... lees verder »

Zeker aan te bevelen

Ik kan iedereen een training van Jan aanbevelen. Hij heeft veel kennis van Excel en weet deze op een duidelijke en prettige manier over te dragen. Ro... lees verder »

Professionele en praktische oplossing

Hartelijk dank voor jullie professionele en praktische oplossing, die jullie voor ons bedrijf verzorgd hebben. Wij zijn, als team, zeer te spreken ove... lees verder »

Duidelijke instructievideo's

Ik heb Jan in zijn rol van oprichter van ExcelXL.nl én Excel deskundige een paar weken geleden leren kennen. Op zoektocht naar een antwoord op een Ex... lees verder »

Efficiënt en doelgericht

Mijn ervaring van Jan zijn manier van les geven zou ik willen omschrijven als efficiënt en doelgericht. Tijdens de privéles hebben we al mijn oefeno... lees verder »

Super duidelijke en zeer verhelderende video’s

Ik ben bezig Excel te doorgronden en stuit daarbij met regelmaat op foutmeldingen zoals #N/B en dergelijke en dus ging ik op zoek naar een Nederlandst... lees verder »

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom

17 december 2022 - Online zijn er ontzettend veel instructievideo's te vinden op het gebied van Excel. De meeste - en over het algemeen ook de betere - zijn in het Engels. Met uitzo... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.