Excel – Opmaak kopiëren en plakken in Excel

In deze video leg ik uit hoe je in Excel eenvoudig en snel de opmaak van een cel of van een gehele selectie kunt kopiëren.

Wat veel mensen niet weten is dat je heel eenvoudig de opmaak van bijvoorbeeld de ene tabel in Excel heel gemakkelijk kunt kopiëren op een ander tabel.

En door te dubbelklikken op het kwastje (het icoontje van ‘opmaak kopiëren en plakken’, kun je dezelfde opmaak op veel meer dan slechts die ene tabel toepassen.

Dit is een korte video van slechts 2,5 minuten waarin ik dit allemaal laat zien en waarvan ik weet dat je daar ontzettend veel voordeel mee gaat behalen.

Heel veel succes en natuurlijk ontzettend veel plezier.

De opmaak van een object, werkbladcel of tekst kopiëren met Opmaak kopiëren/plakken – http://office.microsoft.com/nl-nl/excel-help/de-opmaak-van-een-object-werkbladcel-of-tekst-kopieren-met-opmaak-kopieren-plakken-HA010210327.aspx

Voorwaardelijke opmaak kopiëren – http://office.microsoft.com/nl-nl/excel-help/voorwaardelijke-opmaak-kopieren-HA102809448.aspx

Opmaak van de ene cel naar de andere kopiëren – http://office.microsoft.com/nl-nl/excel-help/opmaak-van-de-ene-cel-naar-de-andere-kopieren-HP005199434.aspx

Opmaak kopiëren en plakken – http://www.sneltoetsen.com/blog/opmaak-kopieren-en-plakken/

Kopiëren en plakken in spreadsheets – https://support.google.com/drive/answer/117105?hl=nl

Excel’s Format Painter – http://spreadsheets.about.com/od/tipsandfaqs/qt/format_painter.htm

Omzetten van tekst getallen naar getallen – http://youtu.be/cfkxNvrdEUM

Copy formatting using the Format Painter – http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/copy-formatting-using-the-format-painter-HA102749116.aspx

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Instructievideo's.

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom

17 december 2022 - Online zijn er ontzettend veel instructievideo's te vinden op het gebied van Excel. De meeste - en over het algemeen ook de betere - zijn in het Engels. Met uitzondering van het Nederlandse YouTube... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) vaardigheden. Daar is meer voor... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.