Excel - Selecteren van een selectie met sneltoetsen

Snel en gemakkelijk een tabel selecteren met sneltoetsen.
In deze video ga ik je een tip geven hoe je in Excel op een snelle en gemakkelijke manier met behulp van sneltoetsen een tabel of een gedeelte van een tabel kunt selecteren.
Ik laat eerst maar weer eens wat ik dagelijks in de praktijk tegenkom wanneer er in Excel een tabel zoals deze moet worden geselecteerd. Je zult je dan bewust worden van het feit dat je sneltoetsen absoluut aan je Excel arsenaal moet toevoegen.

Deze tabel bestaat uit meer dan 1500 rijen en ik begin door met de muis in de eerste cel van deze tabel te klikken. Ik laat de muis niet los en ga direct de rest van de tabel selecteren door eerst naar rechts te gaan en daarna naar beneden…

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Instructievideo's.

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Formules in Excel van het Engels naar het Nederlands en andersom

17 december 2022 - Online zijn er ontzettend veel instructievideo's te vinden op het gebied van Excel. De meeste - en over het algemeen ook de betere - zijn in het Engels. Met uitzondering van het Nederlandse YouTube... lees verder »

Excel en de invloed op je carrière - ExcelXL.nl trainingen en workshops

Excel en de invloed op je carrière

6 oktober 2022 - Natuurlijk weet ik wel dat wanneer je carrière of promotie wilt maken en het krijgen van een kans op een (betere) baan niet alleen afhangt van je digitale (Excel) vaardigheden. Daar is meer voor... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.